İşleminiz Başarıyla sonuçlandı...
 İşleminiz Hatalı...
  •  0452 714 23 58
  •  0452 714 23 58
  •  0541 401 04 52
Ordu Haberleri 27.08.2021, Son Güncelleme: 27.08.2021

Başkan Güler’den Bir İlk Daha

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in geçtiğimiz aylarda müjdelediği bir yatırım daha gerçek oldu.  Gölköy ilçesinde, Gürgentepe, Mesudiye ve Aybastı ilçelerine de hizmet verecek olan asfalt plentinin kurulum çalışmaları tamamlandı. Tesis üretime geçti.
 
Toplam yol ağı, Türkiye ortalamasının 4 katından fazla olan Ordu’da, ulaşım alanında yapılan yatırımlara bir yenisi daha eklendi.
Daha önce belediye envanterine kazandırılan asfalt plenti, taş ocağı ve iş makineleriyle kısa zamanda hızlı bir mesafe kaydeden Büyükşehir Belediyesi, Gölköy, Gürgentepe, Mesudiye ve Aybastı ilçelerinin kaderini değiştirecek yeni bir yatırıma daha imza attı.
 
Yol çalışmalarının daha sağlıklı, hızlı ve ekonomik bir şekilde yapılabilmesi için başlatılan çalışmalar kapsamında, Gölköy ilçesine kazandırılan asfalt plentinin kurulumu tamamlandı. Tesiste üretilen sıcak asfaltlar yollarla buluşmaya başladı.
 
 
Başkan Güler Söz Vermişti    
        
Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, geçtiğimiz aylarda yaptığı Gölköy ilçesi ziyaretinde, ilçeye asfalt plenti kurulacağını müjdelemişti. Başkan Güler’in talimatıyla başlayan çalışmalar sonrası, bölgeye asfalt plenti kazandırılması için harekete geçildi. Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 yılında yeni bir asfalt plenti almasıyla birlikte Kayabaşı Mahallesi’nde yer alan mevcut plent bakıma alındı. Ankara’da yapılan revizyon sonrası, modernize edilen ve üretim kapasitesi arttırılan plentin Gölköy ilçesine kurulmasına karar verildi.
 
İşler Hızlanacak, Tasarruf Sağlanacak
 
Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin başlattığı çalışmalar sonrası yeni plentin kurulumu tamamlandı. Tesis üretime geçti. İlk asfalt ise Gürgentepe Tikenlice ve Gölköy Süleymaniye yolu ile buluştu.
 
Çevre İlçelere De Hizmet Verecek
 
Gölköy ilçesinde kurulan plent, zorlu coğrafyada Gürgentepe, Mesudiye ve Aybastı ilçelerine de hizmet verecek. Bölgede kurulan plentle birlikte hem zamandan hem de maliyet olarak tasarruf sağlanmış olacak.
 

  Etiketler:

Çok Okunanlar